Over mij

Mijn naam is Angelique Vlaar, moeder van vijf kinderen. Dankbaar voor mijn prachtige gezin met intense en pijnlijke lessen. Met name op het gebied van ziekte en verlies. Het was een lange weg maar ik sta weer in mijn kracht. Nu is het mijn tijd om mijn missie te volgen: liefde verspreiden en mensen in hun kracht zetten. 

Mijn pad

Na meerdere woonplaatsen (Amsterdam, Scheveningen, Delft en Spanje) woon ik met mijn drie dochters in mijn geboortehuis in Hoogwoud. Het is een voorrecht om elke dag wakker te worden op de plek waar ik het levenslicht zag. De plek die mij de rust heeft gegeven om mijzelf weer te vinden en in mijn kracht te komen om het leven weer stralend tegemoet te gaan.

Mijn kernwaarden: in liefde, echt en harmonie

Dankbare pijnlijke lessen

Het leven heeft vele uitdagingen voor mij gehad en er zullen er vast nog vele volgen. Ook al zijn de lessen soms intens en pijnlijk, ben ik dankbaar voor wat het leven voor mij in petto heeft. Het leven is mooi en ik probeer er zo veel mogelijk van te genieten. Jaye is mijn inspiratiebron. Mijn zoon die 4,5 jaar bij ons mocht zijn. Hij verspreidde liefde zonder controle over zijn stem, ogen of ledematen.  

'Maak verbinding met je kern en voel je in harmonie'

Energie stroomt weer

Na het overlijden van onze zoon kwam ik in een burnout. Mijn energie ging letterlijk weer stromen toen ik in aanraking kwam met Human Design. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven en was de doorstart van mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu is de tijd om mijn zielsmissie te volgen: 'anderen helpen verbinding te maken en zich in harmonie te voelen door de gebeurtenissen uit mijn verleden te integreren om een verhelderend beeld te geven op het heden'. Ben jij benieuwd wat jouw Human Design is? Hoe jij de energie het beste voor je kan laten werken? En wat jouw doel hier op aarde is? 

De weg naar liefZIJN

Na jarenlang grenzen over te zijn gegaan op werk, vijf zwangerschappen, de intensieve zorg en het overlijden van mijn zoon was ik leeg en uitgeblust. Het verbaasde niemand dat ik in een burnout terecht kwam. Het was meer het wachten op wanneer. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben, dat het is gebeurd. Het heeft me op mijn pad gebracht. Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn kern en heb mijn missie gevonden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb